dimecres, 9 de juliol del 2014

FESTA D´ESTIU, AL PATI DE LA TORTUGA, AMB LA PALLASSA ROSITA



Avui al matí, hem rebut la visita de la pallassa ROSITA, és guapíssima, simpàtica, juganera, i ens ha fet titelles, hem jugat amb els seus globus màgics, hem ballat amb la seva música tan marxosa, i també hem esmorzat galetes de xocolata, sucs i, abans de marxar a casa, al migdia, encara ens han donat ossets de gominola.....!!!!  FESTA GROSSA !!!!


Ens ho hem passat d´alló més bé.... Com hem rigut,  i també gaudit d´aquests moments irrepetibles, ha estat un matí molt especial i entretingut.... Tot això gràcies a Daniela, que, com a acomiadament de la seva estada a la nostra petita- gran escola ( perque al setembre se´n va al col.le dels grans...), ens ha volgut obsequiar amb aquest detall tan agraït...!


Gràcies pares, per ser tan col.laboradors, amics, i entrenyables, i fer possible, de vegades, que una estona és converteixi en un moment innoblidable. GRÀCIES....!!!!



NOTA: I sobretot, no volem oblidar-nos de, felicitar a la Roser, la nostra pallassa Rosita, que és molt GRAN !!!! T´estimem ROSITA...!!!!!! Muacks i remuackkkks.